En gris flög förbi

Ni vet den där Android-appen som varit lite utav ett sorgebarn i flera (många) år? Den som jag försökt ta mig an att uppdatera vid ett flertal tillfällen, varav det senaste livstecknet var 2015…?

Just den appen är nu faktiskt uppdaterad och moderniserad till slut. Sådär 8 år efter ursprunglig release. En ganska rimlig releasecykel så att säga!

Skärmdump av appen Uppgift till Förare som finns på Google Play-butiken

Nu finns alltså Uppgift till Förare version 2.0 att hämta på Google Play-butiken för alla intresserade lokförare och/eller annan järnvägspersonal som finner behovet/intresset!

Ni som använder den i er vardag får ju givetvis hemskt gärna lämna en recension och/eller önskemål för vidare utveckling i Play-butiken. All form av feedback tas tacksamt emot!

Tanken är att fortsätta utveckla appen nu när det hela lossnat lite och faktiskt lägga till nya funktioner, förbättra gränssnittet och även anpassa den bättre efter surfplattor i liggande läge med.

Även om det var lite tråkigt att avpublicera en app som definitivt bör ha hört till en av de absolut äldsta i hela Play-butiken så är det ändå bra gôtt att äntligen ha publicerat en version som faktiskt tar till sig av terminologi som infördes för snart tio år sedan och som är uppdaterad på alla vis.

Men, nog om järnväg nu. Åter till mer normal bloggtystnad istället?

2 svar

  1. Christian

    Trevligt! Dags att byta i jobbtelefonen alltså.

    1. Jajamen! Om inte annat så åtminstone för att kunna ta del av kommande uppdateringar i utseende och funktionalitet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.