Mjukvaruutveckling

Jag brukar kalla mig stolt (?) och självutnämnd hobbyutvecklare som i tid och otid roar mig med att göra smått och gott som kan vara till nytta för framförallt mig själv men som andra med fördel kan nyttja om så önskas.

Kodning - grafik från Pixabay

Framförallt har det tidigare handlat om min app ”Uppgift till förare” som finns för Android samt i webbversion i skrivande stund, en app för att underlätta livet som lokförare en smula helt enkelt.

Jag släppte i februari 2020 även en app som jobbar mot temperatur.nu API och som hämtar temperaturdata från antingen en valfri mätstation eller baserat på din plats. Appen finns för iOS via Apple App Store samt Android via Google Play-butiken.

Utöver detta så har jag typ en miljard (nåja) olika små webbprojekt av ett eller annat skäl, allt som oftast för att lösa någon liten uppgift åt mig själv som den där löjligt simpla digital klockan jag gjorde bara för att egentligen. Den hämtar tiden från din egna enhet för övrigt och går därmed precis så rätt som din enhet gör.

Jag ska göra mitt bästa för att försöka fylla på med ytterligare smått och gott här i takt med att det blir saker gjorda och glömmer jag av det får ni med fördel påminna mig…!