Om ewenson.se

Domänen och bloggen i ett eller annat format har jag i haft sedan sommaren 2007, kort sagt en hyfsat lång tid och det är inte för inte som jag är tämligen nöjd över detta. Bloggen har följt med under tämligen stora händelser och är i den absoluta merparten oredigerad och öppen.

Det här forumet i sig använder jag främst av allt för min egen skull, för att ge utlopp för min egna kreativitet och för egen avlastning.

Samarbeten…

Jag är inte helt främmande för samarbeten av olika slag under förutsättning att det sker på ett bra sätt för samtliga inblandade parter. Det krävs generellt sett något som faller väl in i linje med vad som berörs i bloggen generellt för att jag ska ens börja vara intresserad, så en förutsättning för samarbete är att man faktiskt läst in sig på vad inriktningen är och varit under en period, för det skiftar.

Järnvägen…

Tidigare under bloggens livstid så har en stor del av fokus varit på och kring järnvägen och mitt före detta liv som lokförare.

Av olika skäl så undviker jag allt som oftast att skriva något kring detta numer, eftersom orden jag skriver så populärt används mot mig av de som är för små för att stå för egna misstag.

Detta är givetvis tråkigt på så många nivåer eftersom jag har gillat jobbet som lokförare och lite av och till har en del åsikter som jag oftast väljer att hålla för mig själv eller dela med mig utav i andra former.

Önskemål…

Bortsett från det ständigt återkommande önskemålet om att höra mer om lokföraryrket och järnvägen i sig, så är det varmt välkommet att höra av sig om det är något särskilt man undrar över.

Dels finns alltid möjligheten att kommentera inlägg och vissa sidor samt att det finns ett kontaktformulär om man önskar svar via e-post. Ha dock i åtanke att jag alltid svarar i mån av tid, tid som delas utav så många viktiga saker.