Mmmmmat – dag 64/365

Middagsdags
Canon EOS 6D, 105mm, ISO 100, 8 sek vid f/5,6

Nu kan det väl verka en smula stereotypiskt med att laga köttfärssås och spaghetti som man och därefter sedan kalla det för något av det bästa man gör i matväg, men det råkar faktiskt vara så! Men då lägger jag ner ordentligt med energi på det hela med för den delen, köttfärsen i sig har nog puttrat i bortåt 6-7 timmar, beståendes av alla möjliga små godsaker. Till det serveras färsk spaghetti och en himla massa mozarella-ost och därmed är receptet på löjligt god mat klar.

Och med löjligt god så menar jag just det, för det var inget annat än löjligt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.