Daft Punk – dag 63/365

Random Access Memories
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1250, 1/125 sek vid f/3,6

Leverans av en något sen födelsedagspresent åt mig själv idag. Inte sen som i att leveransen skedde sent, utan snarare för att jag själv kom på det något efter min egen födelsedag att det vore en bra present till mig själv. Så, några (många) kronor fattigare så ligger nu här Daft Punk – Random Access Memories Deluxe Edition på skrivbordet och väntar på att jag får hem en skivspelare också, för det är nämligen LP-skivor i kartongen! Plus de där två läckra USB-minnena som syns på bilden med då, en med skivan i skapligt högupplöst musikformat, en med musikvideos och filmklipp.

Nörd? Vem? Jag..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.