Den där fredagspizzan

Precis så som jag förutspådde där i början på veckan så fick det bli en välförtjänt (?) fredagspizza denna afton, veckans fjärde afton med tre timmar rast (””) i Hallsberg. Något gott måste väl ändå komma ur det hela?

Egentligen var jag inte våldsamt sugen på pizza men inte heller på matlåda. På detta så föll min plan B igenom våldsamt när ICA Allé inte hade annat än grillad kyckling att erbjuda, något som ligger i planen till morgondagen.

Så, fredagspizza blev det…

Fredagspizza i Hallsberg
Tjockbottnad pizza med mozzarella, rödlök, bacon och salami

Dagens delikatess (?) stod Nalles pizzeria för och även om en stund av otrygghet inföll när mannen i kassan använde miniräknare för att få fram mellanskillnaden utav 100 och 85, så levererades pizzan ändå relativt pizzeriakvickt.

Valet för dagen blev en tjockbottnad pizza med mozzarella, rödlök, bacon och salami. Lite lagom mättande och flottigt sådär. Varken bu eller bä egentligen? Hade mer sett fram emot min plan B som jag tänkt ut på vägen hit, med någon bit färdiggrillat kött, lite mozzarellabollar och eventuellt potatissallad. För att lyxa till det hela liksom.

Nåväl. Med denna dag bakom mig så är jag åtminstone klar med Hallsbergsrastande för den här veckan. På detta återstår endast en dag med loktåg till, innan det börjar ordna upp sig med motorvagnar igen. Tack och lov har jag en dag med Regina som variation på detta i morgon lördag.

Det ska dessutom bli bra skönt när denna kvällsvecka nu är över och det hela återgår till mer morgon- och dagpass. Även om sovmorgon är rätt gôtt som så, så föredrar jag nog ändå att starta dagen tidigt och ha kvällen hemma med hustrun istället.

Nej, in i dimman av jobbhelg och matkoman från pizzan nu. Se om den värsta mättnadskänslan kan tänkas lägga sig lagom tills det är dags för rundgången ikväll?

2 svar

  1. Christian

    Jag firade fredag med en kebabrulle i Uddevalla, det är de små sakerna som gör det 🙂

    1. Det glamourösa lokförarlivet… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.