Lokförarporträtt

Lokförarporträtt

Fotograferade av andra skäl min kollega Emily idag, en av drygt 25 fantastiska förarkollegor här i Karlstad. Tänkte att det får bli dagens bildblogg/kortblogg samtidigt som jag passar på att pusha för en grej till…

För den som varit nyfiken på att utbilda sig till lokförare, så går det att fram till och med 15 oktober att ansöka på Sveriges Lokförarutbildningar, en sida som utbildningsanordnaren TCC står för. Kursstarter mellan januari och mars i Göteborg, Hallsberg, Huddinge och Vännäs.

Vill man läsa mina tidigare inlägg om lokförarutbildningen och mina upplevelser gör man det på egen risk. Kom ihåg att mycket utav detta är skrivet för nästan 10 år sedan och åsikter därmed inte nödvändigtvis är representativa för Joakim av nuvarande modell!

Frågor på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.