På testhumör

Löfbergs ICE

Något nytt dök upp på ett av stadens favoritfik. Något som innehåller kaffe och skall serveras kallt. Klart man är skeptisk. Klart man måste testa!

Så, en av varje köptes med hem, placerades i kylen och inväntade en varm och solig eftermiddag för intag på balkongen med den mest skeptiska av alla inställningar. Det ska erkännas att jag inte är helt övertygad om det fantastiska i att färdigförpacka kaffedrycker likt detta samt att jag är fullt övertygad om att kaffe är en dryck som bäst intas varm.

Löfbergs ICE Latte Macchiato – Till största delen mjölk kort och gott. Resten smakar mest sött. Inte okej.

Löfbergs ICE Espresso + Milk – Här börjar det trots allt ordna upp sig en pyttesmula eller två. Smakar åtminstone mer likt kaffe än den ovan och klart mindre smak av socker. Nästan på gränsen till drickbar och det är inte ens omöjligt att ytterligare en kan få följa med hem för en andra runda i testlaget.

En solklar favorit till sommarens varma stunder på balkongen? Nja, knappast…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.