Väckarklockan – dag 34/365

Väckarklockan
Canon EOS 6D, 50mm, ISO 100, 0,8 sek vid f/13

En av de inte alltid så inspirerande bitarna med att jobba oregelbundna tider är när de tiderna vrids åt det alltför tidiga morgontiderna. I omväxlingens namn så är jag nu inne i en omgång av fyra i rad, d.v.s. samma tur, fyra arbetspass i rad. Denna tur råkar börja kl 05:13 på morgonen vilket för min del innebär att det senaste jag kan ta mig upp för att hinna ruska liv i mig själv är kl 04:30. En inte helt okej tid på dygnet kort sagt.

Vid det här laget har jag överlevt de första tre omgångarna, torsdag, fredag och så idag, måndag. I morgon vankas den fjärde och sista för den här rundan och väckarklockan är återigen ställd på 04:30 på såväl den gamla hederliga väckarklockan på sängbordet, såväl som i telefonen. Just att ha dubbla larm är en av de saker jag konstant kör med när det vankas tidig morgon, eftersom jag tycker det ger en liten extra känsla av trygghet i att ha en backup på något sätt och vis, får en att somna lite lättare.

Efter morgondagens alltför tidiga start väntas dessutom tidig start på torsdag och lördag, innan det äntligen är dags för lite sovmorgonliknande tider den här veckan. Behöver jag ens nämna hur mycket jag längtar..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.