Gör om, gör rätt – dag 35/365

Diskmaskin
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 3200, 1/60 sek vid f/2,8

Eftersom jag försöker vara en effektiv och därmed rätt så lat människa, så hade jag en enkel och bra plan innan jag skulle ge mig av mot jobbet för andra gången idag. Nämligen att passa på att starta diskmaskinen innan jag gick, så att den skulle vara lagom klar tills dess att informationsmöten och efterföljande depåstopp på affären skulle vara avklarat. Det gick ju, sådär…

Lagom hemkommen igen kommer jag in i köket bara för att konstatera att nedräkningen står tämligen exakt likadant så som jag lämnat den några timmar tidigare. Så, efter att ha vridit på vattentillförseln till diskmaskinen, fyllt upp det sista, lagt i en tablett och stängt luckan hade jag tryckt på ”START”. Tyvärr hade jag inte tryckt på ”START” tillräckligt länge för att den faktiskt skulle blippa till och faktiskt starta.

Så, istället för att komma hem lagom till en diskmaskin som är klar och redo att plockas ur, så var det ju bara att komma hem till en diskmaskin som åtminstone alltjämt var klar för att starta! Tror jag skyller detta på alltför många tidiga morgnar på kort tid och ser fram emot morgondagens sovmorgon istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.