Vinterpromenad – dag 33/365

Vinterpromenad
Canon EOS 6D, 105mm, ISO 200, 1/80 sek vid f/11

Idag sken solen på första gången i vad som känns som en mindre evighet. Detta kunde inte ens världens mesta latmask motstå, allra helst eftersom dagens tänkta aktiviteter med sonen gick om intet efter att han blivit sjuk. Så, efter att ha varit upp ett varv till honom och hans mor med lite fika, klarat av dagens besök i mataffären och därefter packat in detta i kylskåpet, kunde jag inte motstå att ge mig av ut igen med kameraväskan i släptåg.

Med lite effektivitet lyckades jag dessutom ta mig ut innan solen gick alltför långt ner på horisonten och kunde klämma av lite bilder i detta underbara, låga solskenet som uppstår. Till min stora glädje så är dessutom solen nu av det värmande slaget och dagen som sådan bjöd ju dessutom på plusgrader och töande. Inte för att jag tror på det själv, men låt oss hoppas att detta var allt som vintern 2014 hade att bjuda på…

Nu väntar matlagning, dusch och sedan förhoppningsvis en någorlunda tidig kväll. Därefter väntar i stort sett en hel vecka med endast tidiga morgnar, sådana som vi alla älskar att hata. Klen tröst i sammanhanget är väl att det nu endast återstår två arbetsveckor innan det vankas semestervecka och långresa..!

4 svar

  1. Det blev en fin solbild 🙂

    1. Tack så mycket! 🙂

  2. Åh så härlig bild! 🙂 Kram

    1. Tack så mycket Veronica! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.