Upp i det blå!

Häromdagen var det på böljan den blå, igår var det upp i det blå. Viss upprepning av tema när det kommer till rubriken, men ni får faktiskt ursäkta, det är ju trots allt semester!

Hur som helst, som jag nämnde i föregående inlägg så passerade far & son  häromdagen Brattforshedens flygplats efter turen till Högbergsfältet. En då tämligen lugn och stillsam flygplats så att säga. Däremot blev ju den äldre pojken Ewenson nyfiken på att göra ett återbesök och passade på lite snyggt igår, när det var tisdag och återkommande fly-in på fältet.

Petronella på äventyr
Petronella på äventyr

Just den här tisdagen var det dock inte våldsamt mycket drag på flygarna, kanske för att semestrarna börjar ta slut, kanske för att vädret inte var på topp, men ett flygplan till dök upp, utöver det modellflyg som pågick vid sidan av sådär.

Därmed fanns det gott om tid för att istället hjälpa klubben igång med en lite mer modern webbsida istället, en WordPress-baserad sida likt denna. När man ändå får chansen att hjälpa till så att säga.

Webbsideuppdatering pågår
Webbsideuppdatering pågår

Som tack för det blev det för undertecknad då erbjuden en flygtur med klubbens Piper PA 28, ett erbjudande jag knappast tackar nej till! Dessutom har jag ju flugit med betydligt äldre och märkligare ting tidigare.

Ut på flygtur
Ut på flygtur
Brattforshedens flygplats
Brattforshedens flygplats
Ut på flygtur
Ut på flygtur
Ut på flygtur
Ut på flygtur
SE-KRH - Brattforshedens Piper PA 28
SE-KRH – Brattforshedens Piper PA 28

En väldigt trevlig tur kring flygplatsen med omgivningar helt enkelt, i förhållandevis trevligt väder dessutom. Något en skulle göra oftare faktiskt. Drömmen om flygcertifikat så småningom lever vidare…

Överlag en riktigt trevlig tisdagskväll, även om det inte blev så våldsamt många besökande flygplan utifrån. Kanske får det bli fler tisdagsbesök framöver, om tid och lust tillåter det vill säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.