Bastungt?

Normalt sett hör jag inte till den kundkrets som Beats-produkter är riktade mot, den kundkrets som uppskattar ett väldigt bastungt ljud med ett varumärke som kostar mer än det smakar.

Nu har de däremot lanserat sina BeatsX Wireless som är ett par blåtandslurar av in-earmodell och som bär samma typ av underliggande teknik som Apples Airpods med sitt W1 chip och laddning med Lightning-kabel.

BeatsX Wireless

Fördelen med dessa jämfört med Airpods är att jag nästan vågar sätta pengar på att dessa BeatsX sitter betydligt bättre i mina öron jämfört med Airpodsen, att de tätar bättre och att de låter en smula bättre.

Dessutom känns den trådade loopen bakom nacken en smula tryggare än fritt hängande lurar faktiskt.

Utav de Youtube-klipp jag hunnit beta av så verkar de dessutom låta relativt hyfsat. I Beats-mått mätt då det vill säga. Vissa säger att de inte är fullt så bastunga som man kan befara. Andra säger att de är ganska bastunga ändå.

Med tanke på att priset är mer fördelaktigt för BeatsX á 1490 kr jämfört med Airpodsen á 1790 kr så är jag lockad av att ta mig an dem och ge dem ett ordentligt försök. De är ju trots allt inte fullt lika dyra som Bose QC30 med sina 3190 kr, även om de senaste innehåller brusreducering då.

Synd att det är så omständigt att faktiskt kunna provlyssna in-earlurar. Det skulle vara högst lämpligt i sådana här fall. Det är ändå ganska mycket pengar för ett chansköp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.