Nära katastrof!

Bara för att jag häromdagen konstaterade mitt nära förhållande till de tekniska prylarna jag bär med mig och hur svårt jag har att välja mellan de två, så höll jag idag på att radera ut det ena valet.

I samband med promenaden till jobbet hände nämligen det som inte får hända, det jag raljerat så över hur andra så klantigt gjort. Saker gled ur min hand och föll mot marken!

Väl medveten om att Apple gör relativt hållbara prylar samt att den var lite skyddad utav såväl påse med innehåll som ett neoprenfodral, så landade trots allt påsen på helt fel typ av vis, rakt ner i den hårda marken. Knappt ens lite snö ovanpå som stötdämpning.

Nu vågade jag mig inte på att undersöka saken närmare direkt där och då, dels för att jag inte riktigt vågade ta reda på hur väl min MacBook överlevt fallet, dels för att det var lite väl småkyligt i morse för att gräva runt utan vantar. Det hela fick alltså ta sig en nervös väntan under promenaden mot jobbet.

Skadad MacBook Air
Ärrad hjälte

Som synes, så visade det sig ändå ha gått relativt väl under omständigheterna. Hörnet som träffade marken var på rätt sida utav datorn, där det handlar om relativt mycket aluminium och relativt lite komponenter. Det hjälper tveklöst även att datorn är utrustad med en SSD-disk som i sig inte är våldsamt känslig för stötar likt denna.

Nu har jag alltså en något kantstött MacBook Air som fortfarande vinner över iPaden som mobilt verktyg för produktivitet. Bättre det än att behöva överväga nyinköp!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.