Filmsöndag

Till skillnad från provkörningen utav Citroën Grand C4 Picasso så tog det inte fullt lika lång tid innan nästa klipp blev färdigt i Adobe Premiere Pro. Visserligen har vi passerat med ytterligare ett antal dagar, eftersom denna provkörning skedde samma dag som med ovan nämnda bil då.

Men låt oss nu inte fokusera på det. Istället bjuder jag på söndagsfilm såhär. Eftersom ingen haft vett nog att stoppa mig!

Det var alltså Skoda Octavia kombi som var näst ut i serien utav YouTube-klipp om sommarens provkörningar. En något tråkig men ändå rätt trevlig bil som avhandlas under sådär 14 minuters svammel.

Om någon har tålamod nog att se klippet, så får ni gärna lämna en kommentar här eller på just YouTube och för all del, trycka på like eller prenumerera. Risken är nämligen rätt stor att det kommer mer klipp framöver och då inte bara på bilar…

3 svar

 1. Christian

  Jag tror att du sammanfattade bilen ungefär som Skoda skulle vilja, kanske inte ”tråkig”, men en ganska rättvis bild överensstämmande med exemplarets färg. En vettig bil som egentligen inte vill sticka ut.
  Såhär några år efter jag köpte min RS, så skulle verkligen hålla med dig om att man inte vill skumpa fram. Samtidigt så gillar jag lekviljan i min bil. Så det är en delad känsla när man kör den.
  Blir mer och mer sugen på en hederlig Svenssonvagn i form av en XC70, men när det är dags att byta bort Skodan om några år, är det ju tveksamt om det finns någon sådan att köpa någorlunda ny.

 2. Christian

  Glömde ju skriva om själva filmen också. Kan sakna att det inte är med några bilder på ex stolar, panel, bagageutr osv. Hade brutit av svamlet som du kallar det 😉

  1. Definitivt något jag ska försöka tänka på framöver, om inte annat så för att dölja mig en stund! 😉

   Men allvarligt. En XC70? Jag blir lite orolig nu! :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.