Expressfrakt

Expressfrakt inom citationstecken det vill säga. Den största nackdelen med att beställa varor via Apple Store. UPS. ”Expressfrakt”.

UPS-historik

Från Köln kl 01:10 till Västerås 07:50 är klart godkänt på alla sätt och vis. Att det sedan skulle ta nästan 30 timmar ytterligare för paketet att färdas Västerås – Karlstad, det är väl närmast skandal!

De 150-isch milen Köln – Arlanda – Västerås på 6,5 timme jämfört med 20 mil Västerås – Karlstad på knappa 30 timmar. Vad gjorde paketet under tiden? Besökte Sydafrika?

Det är nästan synd att frakten var gratis, så att man inte har värst mycket för att klaga på det hela heller. Annat än till Apple om att de borde välja ett fraktbolag med en hälsosammare syn på ”express” då kanske?

För övrigt var det väl en himla tur att kära hustrun var hemma och nyss utkommen ur duschen vid första leveransförsöket, eftersom ingen brydde sig om att undersöka ifall det var någon hemma, via exempelvis det telefonnummer som var skyltat över kartongen.

Varning för gubbgrinighet här…

4 svar

  1. Det är helt okej att vara grinig.

  2. Hade de använt DHL hade det aldrig hänt! ?

    1. Det var faktiskt DHL som levererade våra iPhone 7. Den leveransen var så mycket bättre på alla tänkbara sätt och vis! 😉

  3. […] Ja, vi är där igen, vi är tillbaka vid klockan som lockar och denna ständigt återkommande serie utav inlägg. Det var alltså denna som skickades med ”expressfrakt” häromdagen. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.