Den där klockan alltså…

Ja, vi är där igen, vi är tillbaka vid klockan som lockar och denna ständigt återkommande serie utav inlägg. Det var alltså denna som skickades med ”expressfrakt” häromdagen.

Vad blev det den här gången då? Jo, eftersom året tydligen går i ”större är bättre”-tema, bortsett från vikt och skuldberg då, så följer vi mönstret från iPad mini till iPad Pro och iPhone normalstor till iPhone Plus och kör på 42 mm-varianten, den utan GPS och vattentålighet till 50 meter.

Apple Watch S1 42mm

Utöver klocka beställde jag mig även extra armband i vävd nylon för hutlösa pengar. Ett armband som faktiskt sitter riktigt skönt runt handleden.

Precis som tidigare så är detta fortfarande en produkt man ”behöver” och inte en produkt man faktiskt behöver. Däremot är det bra gôtt att få notiserna direkt på armen samt att alltid ha Siri och hennes timers nära till hands vid matlagning.

Dessutom. Ringar. Jaga ringarna. Om än inte riktigt till samma nivå som senast! Men det kan säkert medföra positiva saker till hälsan, på något vis.

Ännu en pryl att ladda om natten, även om man inte skall ladda om natten. Men det gör jag ändå. Batteritiden är däremot enormt förbättrad jämfört med den gamla varianten, det måste jag säga. Finns all potential i världen till att klara av en överliggning och sedan ladda först dag 2, en klar förbättring alltså.

Jag inser att jag i och med detta lämnar fältet än mer öppet för att bli kallad Apple fanboy, men jaja, kör hårt då. Vårt äppelfierade hem fungerar trots allt strålande bra och älskade Diana är faktiskt bra nöjd med sin första iPhone!

Så. Gör ert bästa. Förnedra mig bara. Eller gör som Diana, sucka djupt…

4 svar

  1. Jag konstaterar istället att den feta räkning jag kommer att få betala för att få tillbaka min klocka efter reparation i längden är ett rent ekonomiskt kap jämfört med att hålla på och köpa s.k. smarta klockor. Fast den är stendum och helt befriad från batteriproblem. Om man sitter för mycket i soffan och glor på teknikprylar så straffas man till slut med att den stannar. Jag är lite osäker på om det är en funktion eller en bugg… :p

    1. Fast min förra gick jag faktiskt mer eller mindre plus/minus noll på. Köpt begagnad och såld efter ett halvår. Det var en mindre dålig affär. Tänker inte förutspå det monumentala värdefallet på den här och försöker undvika tänka på livslängden för den alls… :p

  2. Christian

    Välkommen tillbaka till klockfolket 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.