Fulltecknad

Måndag och ”ledig” dag. Ledig från betalt jobb alltså. Detta i sig innebär inte per automatik ledig som så. Den dagen tar vi imorgon istället.

Måndagen har alltså istället ägnats helt åt samtliga tänkbara aktiviteter man kan planera in på en ”ledig” dag. En helt fulltecknad dag kort och gott.

Inte nog med att Diana hunnit med att jobba på morgonen, jag hunnit med att dricka kaffe, så har vi såhär runt halvtid klarat av två bankbesök, barnmorska, ett varv till återvinningen och därefter bensinmacken.

Med hustru avlämnad hos frisör och med ett pakethämtarvarv avklarat så är det nu en kort stunds vila innan resten av dagen fortsätter. Kvar har vi ett återbesök på IKEA följt utav kvällen i tvättstugan.

Alla dessa planer i kombination med hemska isvindar, gravid hustru och lite kort tidsmässigt mellan allt, gjorde att bilen tjänstgjort på ett för oss inte alltför vanligt vis. En hel hög korta sträckor inom stan komplett med parkering i stadskärnan.

Normalt sett är jag lite motvillig till att nyttja bilen på sådant som man bör kunna promenera sig fram, men idag var det så illa tvunget. Tur det inte sker alltför ofta åtminstone, inte på det här sättet.

En klen tröst i allt detta, var väl att jag åtminstone fick chansen att testa på iOS 10 nya funktion för att ”hitta bilen”. Typ. Kartor-appen kommer nämligen ihåg vart man parkerat under förutsättning att telefon och bil varit ihopkopplade med blåtand. Rätt smidigt även om jag inte är fullt så glömsk att jag inte minns vart jag parkerat. Än.

Lite mer kaffe på det här vore rätt trevligt faktiskt. Frågan är bara när och var jag ska klämma in det, innan dagen fortsätter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.