Det här med sen leverans

Lite beroende på vad man jämför med, så är ju faktiskt inte juli så hemskt länge sedan. Eller hur?

Därför gör det ju inte våldsamt mycket att det är först nu jag faktiskt publicerat det första rörliga klippet från mina provkörningar av Citroën Grand C4 Picasso och Škoda Octavia som jag gjorde den 13/7?

Citroën Grand C4 Picasso

För visst är väl ganska exakt fyra månader från filmning till uppladdning rätt rimligt? Allra helst när man har så gott om dåliga ursäkter som jag har?

Nåväl! Nu är det till slut uppe efter att jag hittat en smidig arbetsmetod för att sammanfoga filmklipp med separat inspelat ljud i Adobe Premiere Pro. Tog inte alls lång tid sådär. Hade inte alls osmidigt arbetssätt från början. Nej nej.

Hur som helst, nedan kan ni beskåda resultatet och förhoppningsvis är det intressant på något vis, till någon del. Annars är jag skyldig er sådär 14 minuter av er tid helt enkelt.

Efter det här så är det ju bara materialet kvar från provkörningen utav Octavian kvar. Plus det jag filmade från provkörningen utav Renault Kadjar då…

Har kort och gott en hel del arbete kvar innan jag är ikapp från sommarens provkörningar och filmande. Plus att jag har lite idéer inför framtiden kring just rörlig bild också.

Vilken dag som helst är jag ikapp. Eventuellt. Kanske. Möjligtvis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.