Stortryck på riktigt!

Tidigare i somras så blev jag kontaktad utav en individ som sett mina bilder här via bloggen och var intresserad utav att beställa en uppsättning tryckt på canvas, canvas modell större dessutom!

Så, efter en del kreativa diskussioner fram och åter blev det till slut en beställning på tre tavlor med motiv delvis från mitt 365foto-projekt här för ett par år sedan. De tre tavlorna beställdes i måtten 120*80cm, 80*50cm och 140*50 cm från Canvas of Sweden som efter några dagar levererade ett tämligen monstruöst stort paket. Det är liksom lite svårt att föreställa sig riktigt hur svårburet ett sådant paket är tills dess att man faktiskt hämtat ut det hos och släpar det hemåt…

Stortryck

Närmare granskning än som ovan gjorde jag aldrig, eftersom tavlorna skulle levereras vidare. Hade ingen jättestor lust att dra av all bubbelplast, undvika att smälla varenda liten bubbla för att sedan stå med problemet att leverera dem vidare oskadda sen. Utav det man kunde se genom plasten så såg allt mycket lovande ut dock. Blev en smula lockad av att beställa hem lika fullstora tavlor hit också, för att smälla upp på väggarna.

Är du själv sugen på att beställa giganorma canvastryck så kan du antingen kika in hos leverantören jag valde, Canvas of Sweden, eller spana in jämförelsetjänsten CanvasOnline.se där man dessutom kan testa sina bildfiler för att se vilken kvalité på slutligt tryck man kan förvänta sig.

Tjänsten ovan är inte komplett, jag saknar bland annat Crimson i samlingen, som jag tidigare har använt för tryck i tid och otid. Frågan är hur de skulle stå sig mot övriga kombattanter dock, eftersom de prismässigt inte är direkt billiga?

Hur som helst så var det riktigt kul att få se sina bilder i så pass stort tryck, för att inte nämna glädjen i att någon annan faktiskt vill ha mina bilder på sina lägenhetsväggar! Jag ser väldigt mycket fram emot att få se slutresultatet, när allt är monterat och klart, men det är ännu lite otålig väntan kvar innan dess.

3 svar

  1. Grattis till försäljningen!! Roligt att höra att det händer irl

  2. Christian

    Kul!

  3. Vad roligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.