Två år senare

Den här dagen för två år sedan var en sådan där jobbig dag. En dag full av flyttkartonger och bärande. För att inte nämna det enormt viktiga bredbandsfixandet!

Två år senare så är det därmed lite utav ett jubileum. Inte nog med att jag faktiskt lyckats med konststycket att bo i samma lägenhet i två år, jag trivs bättre än någonsin och har inte ens några omedelbara planer på att flytta härifrån.

Sedan min älskade Dianas intåg i mitt liv så har dessutom lägenheten förvandlats från något helt okej till ett väldigt mysigt hem som visserligen såhär vintertid är en smula kallt. Jag trivs bättre än någonsin även om vetskapen om att lägenheten har ett bäst före-datum finns där.

Och innan nu rykten och mödrar får något slags spel, så nej, det är ingen bebis på gång.

Däremot vore det trevligt att hitta en lägenhet med fler rum och helst ett lägre pris. Totalt ger vi strax över 9000 kr för hyra och bilplats, vilket är en bra bit av månadens budget och utsikten till trots, så känns det allt mindre värt det i förhållande till vad vi får ut av det.

Än så länge går det dock ingen som helst nöd på oss och även om vi aktivt börjat titta efter nytt boende, så finns all anledning att tro att det kommer dröja innan vi hittar något nytt och nästa flytt blir aktuell.

Just idag så tänker jag nog bara njuta en stund extra av att bo i ett mysigt och bra hem tillsammans med kvinnan jag älskar. Ganska fantastisk känsla faktiskt!

Kategori:

Taggat:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.