Några timmar senare

Ja, då sitter man här i sitt nya hem. Flyttkartonger lite överallt, provisoriskt utplacerade möbler, halvtomt kylskåp och en lägenhet där det ekar lite väl mycket just nu. Kort sagt allt det vanliga tillhörande såhär på kvällen efter en flytt.

Dock har jag efter en stunds muttrande faktiskt fått till det viktigaste av allt, bredbandet!

Ingen flytt är klar innan bredbandet är igång och rullandes, så är det bara helt enkelt.

Jag kan gott säga att jag var en smula skeptisk till hela det här med att gå tillbaka till Telia som leverantör för bredbandet. Senast, för sådär tre år sedan när flytten till Karlstad gick, så var de ju inte alltför imponerande helt enkelt.

Så, med en smula skeptisk min kopplade jag in min utrustning i nätverksuttaget i hallen, muttrade lite över en inte alltför webbsida som först dök upp, än lite till åt en beställningssida som laddade i all evighet, sedan ytterligare en hel del åt att inget hände efter beställningen för att plötsligt vara fascinerad över att uppkopplingen var igång!

Visserligen innebär detta att jag just nu har två beställningar på bredband till min adress liggandes, men det går att ordna när kundtjänst öppnar igen. Det viktigaste är ju faktiskt att jag är åter online igen, vad annars liksom?

Nu kan man då alltså sätta fart med allt annat som skall göras, typ packa upp och sådant tråkigt.

Meeeeeeen, det får nog allt bli morgondagens projekt ändå!

2 svar

  1. Gud vad härligt att flytta, jag vill oooockså, helst till hus! Det är ju så härligt med allt det nya, en helt ny start.

    1. Hus!? Du är inte riktigt klok du..! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.