Från de senaste dagarna

Jakten på inspiration och motivation till mitt fotograferande fortsätter. Bjuder på några bilder från de senaste dagarnas jakt, såhär strax innan jag tänkte bege mig ut för att fånga dagens solnedgång på något kreativt vis…

Landsväg
Klassisk svensk landsväg vid Hynboholm
Skymningsljus
Skymningsljus över Karlstad
Vårblommor
Vårblommor i Karlstad stadsträdgård

Samtliga bilder är signerade Sony α7 II med Zeiss Loxia 2/50 alternativt 2/35.

Ett svar

  1. Rickard

    Det är när känslorna kommer som bilderna kommer Joakim! Som en vis man en gång sa: ”Mellan att känna sorg eller känna ingenting så väljer jag sorg varje gång”…. Nu speglar detta kanske inte dig som är nykär men samma formel tror jag går att applicera. Det är när man är mitt uppe i något som man tar dom bästa bilderna tror jag… Om det är när man är kär, otrogen, eller allmänt galen så är det när man känner något man i livet…. Man måste känna något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.