Nödlösning – dag 187/365

Kvällens nödlösning
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1600, 1/125 sek vid f/4,0

En nödlösning på alla sätt och vis efter en kväll som inte alls blev som den var planerad. För den krasslige sonen blev stundvis bättre under förmiddagen och verkade i allt och allo sitt normala jag under större delen av dagen. Sedan blev det en powernap, typ, i två timmar sådär varpå han istället vaknade alldeles kokhet och därmed var den sjätte dagen i ordningen med feber ett faktum. Rent av så pass het att det fick bli premiär på lokala akutmottagningen för kontroll. Det ska bra mycket till innan varken jag eller sonens mor blir så pass oroliga att vi tar oss iväg dit, men idag var det dags, för första gången sedan han föddes.

Läget tycks dock lugnt och vi kunde återvända hem efter ett par timmar igen. Vid det här laget hade ju dock alla former av middagsplaner spruckit och eftersom jag ändå utlovat glass till sjuklingen, fick det även bli att besöka frysdisken som innehåller fryst pizza. Det var inte igår jag åt det senast och jag kan såhär i efterhand lova, att det lär dröja bra länge innan det blir aktuellt igen.

Men, nödlösning var dagens ord tydligen. Och så blev det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.