Förmiddagskopp – dag 160/365

Cappuccino i solen
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/2000 sek vid f/8,0

En sådär lagom måndag idag, ledig måndag. Så efter frukost med sonen och lämning på dagis så var det dags att rulla ner med helgens poolbil och därefter ta sig en promenad hemåt igen.

Vad kan då vara bättre än att ta den promenaden via Rosteriet och köpa sig en delikat kopp cappuccino att ta med sig ut i det strålande solskenet? Satt och avnjöt denna koppen i godan ro med Inre hamn som utsikt, tittadendes på alla människor på väg till jobb och skola. Njöt av lugnet och stillheten trots stadens brus i bakgrunden.

Jag är för övrigt mer än väl medveten om att ISO 800 är en smula överkurs i just strålande solsken, men jag glömde helt enkelt kolla hur det var inställt. Tur moderna kameror levererar så rena bilder trots det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.