Finkaffe – dag 167/365

Finkaffe
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/250 sek vid f/5,6

Vissa dagar är man bara en uns mer välförtjänt av en kopp riktigt ordentligt finkaffe. Som den ovan. Signerad Carli med kaffebönor från Johan & Nyström, närmare bestämt Espresso FTO för den som vill läsa på lite mer.

Hade viss beslutsångest över om jag skulle ta en rak espresso som den är eller om det skulle bli en ständigt klassisk kopp cappuccino på den bönan, men eftersom den trevliga personalen på Carli rekommenderade den med mjölk så fick det bli enligt ovan, en cappuccino.

Om den var god? Skoja inte. Löjligt god! Beroendeframkallande god. Den här lär det bli fler av, så snart det bara blir tillfälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.