Nästan helsvart – dag 122/365

SJ tåg 50 vid Norra bantorget
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/250 sek vid f/5,6

För att fira (?) att jag i och med den här dagen har klarat av mer än en tredjedel av årets utmaning, så får det bli en såhär vacker bild från jobbet! Eller, nja, något sådant i varje fall. Platsen är i varje fall Norra bantorget och det som kallas E-gruppen, där tåget skall avfurneras innan vidare färd till vagnhallarna Hagalund. Som synes bjöd dagens tåg 50 på ett nästan helsvart tågsätt, endast kioskvagnen är alltjämt i den gamla färgsättningen i väntan på ombyggnad.

4 svar

  1. När skall kioskvagnarna renoveras och varför har man väntat med dem till sist?

    1. Vad jag förstår så pågår renoveringen just nu, om än inte i så våldsamt hög takt. Varför man väntat kan jag dock inte svara på i nuläget.

  2. Hej! Vad gick du för utbildning till lokförare? Jag sökte TCC men det var ett av testen som inte gick så bra så gick tyvärr inte vidare i urvalet 🙁

    1. Hej Martina!

      Jag hade sådan tur att jag gick en utbildning som SJ AB anordnade, en lite snabbare och mer persontågsinriktad utbildning än den allmänna som TCC erbjuder. Misslyckas man på ett test kan man alltid göra om det hela ännu en gång, bara man kan finna ork och motivation! Om du vill, så kan du använda kontaktformuläret som finns på min ”Om mig” sida för att skicka mail till mig, så ska jag se om jag kan hjälpa dig luska ut hur du ska lyckas bättre nästa gång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.