Pråmkanalen – dag 123/365

Pråmkanalen
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/250 sek vid f/10

En liten bild från morgonens promenad ner mot jobbet, från en av mina små favoritplatser i staden, nämligen gångbron från Herrhagen över Pråmkanalen i höjd med Nöjesfabriken. Inte nog med att man kan få sådan vacker utsikt som i morse, utan här har jag faktiskt även sett bäver simma runt i kanalen en tidig morgon. När vattnet dessutom är så stilla som idag och gatorna är i det närmaste folktomma, så blir det knappast sämre heller!

I övrigt har det allt varit en ganska inspirationsfattig dag, rent av så illa att jag inte ens tog med mig kameran ut på min rastpromenad i Göteborg trots solskenet. Men å andra sidan vaknade jag ju rent av oinspirerad, så jag är inte nämnvärt förvånad.

Ny dag, nya tag i morgon, eller kanske dagen efter det rent av…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.