Efterlängtat – dag 130/365

Solnedgång
Canon EOS 6D, 135mm, ISO 100, 1/250 sek vid f/8,0

På något sätt har jag haft det på känn mer eller mindre hela dagen, antingen baserat på rent och skärt hopp med en viss mängd tilltro på vädergudarna, jag har trots allt väntat ut kvällens solnedgång som motiv för dagens bild. Ännu en favorit i repris så att säga. Men jag kan lova att den var efterlängtad, för vid det här laget känns det som att det regnat i evigheter?

Inte bara kvällen bjöd på solsken utan jag kunde även lapa några solstrålar under eftermiddagen i sällskap av sonen ute på balkongen, njuta av lite skratt och bus i värmande solsken.

Förhoppningsvis kan man få sig några välbehövliga strålar även under morgondagen, för just nu kan jag lova att jag behöver allt jag bara kan få i värme och energi. Batterierna tycks vara helt tomma hur jag än gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.