Hade en plan! – dag 129/365

Köbildning..?
Canon EOS 6D, 65mm, ISO 640, 1/160 sek vid f/11

Redan i morse när jag gick till jobbet, d.v.s. strax innan tuppen vaknade, noterade jag hur folk tältade (!) utanför ingången till Nöjesfabriken, efter att ha aktiverat hjärnan en stund påmindes jag ju om att Kent spelar just där ikväll. Perfekt tänkte jag, bildidé till eftermiddagen/kvällen!

Så, efter jobb och mer än löjligt välförtjänt gubbvila med tillhörande slöande i sängen, så plockade jag ihop kamera och promenerade ner med bildidén om köande Kent-fans utanför ingången där vid 18-tiden.

Som synes så gick det sådär. Kort sagt. Totalt sett kan jag räkna in hela 15 personer utanför, inte särskilt köande heller. Nu är jag säker på att det måste finnas fler individer runt omkring detta, men jag hade liksom räknat med att de skulle stå utanför. Insläppet skulle ju liksom börja vid 19-tiden?

Nåja, får väl se det som en liten seger att jag faktiskt gick utanför huset med kameran idag. Alltid något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.