Åka buss – dag 101/365

Bussåkning längs E18
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/60 sek vid f/16

Ny fredag, ny bussresa! Den här gången dock i tjänsten och återigen på grund av spårarbeten. Idag blev det dock en smula längre än förra fredagen och utsikten fick avnjutas (?) ända ner till Åmål innan det var dags att byta till betydligt bättre färdmedel, vårat kära tåg! Nåväl, det är väl för det bästa att de faktiskt får en chans att jobba med spåren någon gång då och då?

I övrigt inte mycket att rapportera från dagen egentligen, den mest bara flöt på i stort. Avslutades med ett kamratstödsuppdrag till kvällningen istället för hemgång och fotografering av solnedgång, men det var ett tveklöst byte alla dagar i veckan. Planen min från häromdagen verkar alltjämt lovande och nu är allt förberett för en tidig morgon. Så egenligen borde jag sova redan nyss, egentligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.