Säsong för ansiktshår

Efter många års funderande så har jag till slut tagit tag i denna säsong för ansiktshår, det har blivit dags att göra november till movember!

Som sig bör så har jag alltså rakat av allt vad skäggväxt heter, eller ja, hade i varje fall, eftersom det skedde igår kväll och skägg växer några millimeter per sekund.

Detta är nog även första gången på 10-15 (?) år som delar av mitt ansikte faktiskt ser annat än skäggväxt med, så det är lika delar obehaglig som fascinerande upplevelse.

Planen är då alltså att skaffa en mustasch nu över november månad. Hålla undan annan skäggväxt och bara odla på överläppen. Till andras stora nöje och förtret.

Med lite framförhållning hade en ju kunnat göra detta till lite mer av en grej, ordnat med en insamling av något slag via Mustaschkampen eller så, men nu är det som det är och blev som det blev.

Vill du som läsare göra något av det hela så kan du alltid donera en slant via Swish till 900 10 17. Annars går det även utmärkt att bara fnissa åt det hela i takt med att jag uppdaterar med lägesbilder då och då via ett av mina Instagram-konton.

Slutrapport utlovas även via detta forum, om det inte är så att tjejerna i hushållet slänger in sitt veto innan dess det vill säga. Så blev det ju trots allt med försöket att odla (mer) skägg här för något år sedan.

Med på noterna? Släng då in en kommentar om var en kan beskåda eländet!

Slutligen, jag beklagar denna uppvisning av ansiktshud. Det ska upprepas ett litet tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.