Billigt kan vara bra

Varning! Inlägget innehåller reklamlänkar, affiliatelänkar som innebär att jag och sidan tjänar på om du handlar via dem.

En stor fördel med att få testa nya telefoner lite sådär i tid och otid är möjligheten att få se hur inte bara den tekniska utvecklingen av flaggskeppstelefonerna utan även mellansegmentet går kraftigt framåt!

Nyligen här fick jag chansen att leka med Samsung Galaxy A70 i knappa två veckor, något som har blivit till en videorecension som går att se nedan.

Test av Samsung Galaxy A70 på ”Teknik med Ewenson

För er som föredrar en liten sammanfattning i text snarare så går det väldigt förenklat att säga att det här är telefonen för dig som uppskattar bra batteritid.

Samsung Galaxy A70 erbjuder nämligen inte mindre än hela 4500 mAh inklämt i batteriet, något som i kombination med Qualcomm Snapdragon 675 samt batterisparfunktionerna i senare generationer Android innebär klart godkänd batteritid, även för mig som självutnämnd poweruser.

Har man ett behov (eller villhov) av dubbla SIM-kort så finns det stöd även för det, perfekt för dig som kanske vill ha jobbtelefon och privattelefon i samma enhet? Eller för dig som vill ha ett separat datakort att använda dig av utomlands?

Oavsett vilket skäl du har så finns stöd för det såväl som plats för microSD-kort på upp till 512 GB att utöka det inbyggda lagringsutrymmet på 128 GB med! Faktiskt lite imponerande…!

Vad man offrar för att komma ner i 4500 kr som rekommenderat pris är däremot en smula av bildkvalité när det handlar om kamerorna i telefonen samt officiell IP-klassificering.

Är det värt det? Ja, åtminstone så länge du inte är självutnämnd poweruser då! För de allra flesta så är detta en ruskigt kompetent liten (?) rackare som jag med fördel kan rekommendera!

Vill du veta mer om Samsung Galaxy A70 samt se lite bildexempel? Då spanar du med fördel in filmklippet helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.