Två år senare

Nyfödd Juni

Tänk att den här lilla tjejen fyller två år idag. Det är svårt att föreställa sig när man ser bilden på en alldeles nyförlöst tjej, endast några få minuter gammal!

Mycket har föga förvånande hänt sedan dess och idag har vi en pigg, busig och mycket bestämd tjej som älskar att få vara på förskolan med sina kompisar.

Med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot nästa födelsedag och för all del, alla efterföljande vi skall få uppleva. Det är fantastiskt att se henne växa upp samtidigt som jag fasar för att hon ska bli större och inte längre vara min lilla bebis!

Det har varit absolut fantastiskt att ha fått vara hemma med henne under merparten utav 2018 och jag saknar den tiden varje dag. Jag hade med fördel kunnat tänka mig vara hemma mer men hon var absolut mer än redo för att gå vidare, även om hon stundvis misstycker när pappan jobbar.

Jag kan inte säga något annat än att det är ett rent nöje och en enorm förmån att få vara din pappa och jag hoppas att du trots kommande oundvikliga humörsvängningar alltid kommer uppskatta mig och oss som föräldrar!

Grattis på tvåårsdagen lilla Juni, vi älskar dig! ❤️

Kategori:

,

Taggat:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.