Blåtandsljud överallt!

Sedan jag köpte min iPhone 7 Plus så har den naturliga jakten på trådlöst ljud varit i full gång. Framförallt är det mina BeatsX- och Bose QC35-hörlurar som står för mestadels utav insatsen, men en och annan trådlös högtalare har även tagit sig in i kopplingsmenyn under blåtandsinställningarna.

Framförallt så har det varit den i hushållet redan existerande Andersson-högtalare som fått tjänstgöra som Podcast-uppspelare, eftersom hushållets Sonos-system fortfarande rent utav suger för det ändamålet, som tidigare konstaterat.

Nu har dock något nytt flyttat in här i köket, trådlöst ljud från IKEA..!

IKEA ENEBY 20 blåtandshögtalare
IKEA ENEBY 20 blåtandshögtalare

Då kanske man kan fråga sig, har jag ramlat och slagit mig hårt innan inköp utav denna? Men tro det eller ej, det här har faktiskt visat sig vara en riktigt trivsam upplevelse. Ljudet är klart godkänt, framförallt vid uppspelning av poddar men även helt okej vid uppspelning av musik.

Dessutom är den faktiskt rätt snygg, stilren och enkel i sin design. Allra helst när jag faktiskt tog rätt paket och fick hem den vita istället för den svarta som följde med utav misstag första omgången.

Vill man se och höra mer om högtalaren så kan jag ju tipsa om videoklippet ovan, från min YouTube-kanal ”Teknik med Ewenson”. Tanken är även att följa upp det här så småningom, när jag haft lite mer tid till att testa denna IKEA ENEBY 20.

Kunde jag gjort en bättre deal för 499 kr? Kanske. Är det en helt okej deal för 499 kr? Absolut! Är det lite sniket att batteri till ENEBY kostar 199 kr extra? Absolut.

Tankar? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.