Söndagssteken

Vad är det rimliga att laga till middag när man varit borta hemifrån mer eller mindre genomgående sedan i torsdags morse? Söndagsstek så klart! Fast egentligen är det pulled beef, men det kan vi inte säga här hemma, eftersom Diana har lite obehagliga associationer till pullad mat överlag sedan en liten vurpa med sötpotatispommes och vitlöksmajonäs.

Pulled beef in the making

Oavsett vilket så hade vi en bit högrev liggandes i frysen efter att ha fyndat den med 30% rabatt här för ett tag sedan. Den var lämplig att tina och skicka in i ugnen tillsammans med det vi hittade i kylens grönsaksfack. Har all potential i världen att bli spännande här om några timmar alltså.

Vad gör ni andra en söndag som denna..?

Kategori:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.