Bilnostalgi

Det ramlade in ett klipp i min YouTube-prenumerationslista här nyligen, ett klipp från BMW som berör en utav generationerna BMW 5-serie. Den generationen som jag tidigare var ägare utav. BMW E39.

I min mening en av de absolut snyggaste 5-serie som tillverkats, allra helst efter ansiktslyftet där runt millenieskiftet. Klassisk, stilfull och något så fruktansvärt bekväm att åka i!

Min gamla kebabsläde var ett stycke välvårdad BMW E39 av årsmodell 2000, utan kompletta nya ansiktslyftet men ändå i ruskigt bra och välvårdat skick. En tidigare brukare och sådär lagom många mil på mätaren. Dessutom är jag fortsatt nöjd över att jag prutade ner den prismässigt ganska väl, runt 10%.

Förarplats BMW

Automatlåda, taklucka, skinnklädsel, lagom stor och mullrande motor och en bränsleförbrukning som gör mig lite kallsvettig än idag. Men som man åkte skönt i den, oavsett hur långt man åkte!

Visserligen var den ruskigt känslig för däckbalansen och de bättre begagnade däck jag hade var väl inte de bästa. Vissa farter gjorde man bäst i att undvika helt enkelt.

Nytvättad BMW

Min lilla gubbräcer, min kebabsläde. Såld vid rätt tillfälle men ändå bra saknad. Trots allt en av de bättre bilarna jag ägt genom tiderna!

Kategori:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.