Återvinning

Det räknas väl ändå som återvinning när man kontinuerligt återvänder till två olika bostadsområden i en stad? Typ sådär som vi jobbar här i Karlstad?

En gång i tiden började jag min ”bostadskarriär” här i staden på Herrhagen, lägenheten vi flyttade till när lasset gick från Linköping. En trea på Herrhagsgatan.

Efter det blev det till en tillfällig lägenhet, en etta på Orrholmen i några månader innan det blev åter till Herrhagen för ett nytt kapitel i livet. Från en etta till en trea med plats för att ge sonen ett eget rum.

I denna lägenhet tillkom så småningom Diana och egentligen har vi väl sedan dess letat något nytt. Många hyreslägenheter har sökts och det har rent av lagts bud på en bostadsrätt sedan dess.

Idag blev det dock till slut påskrivet och klart för ett nytt boende. Åter till Orrholmen är vad som gäller från och med första april (-isch). Den här gången till en fyra för att inte bara ha rum för son utan så småningom även dotter.

Orrholmsgatan 5 i Karlstad

Trots att vi redan idag har en av stadens absolut bästa utsikter så lyckas vi med konststycket att byta upp oss vid denna flytt. Från att ha utsikt över centralare delar utav Karlstad och Inre hamn går vi nu till att ha utsikt över Mariebergsviken. Balkongen i västerläge byts ut mot en i söderläge som dessutom är inglasad.

Bra byte upp helt enkelt. Dessutom med tanke på att vi i och med detta får än närmare till jobbet. En nästan omöjlig kombination!

Inflytt är som skrivet redan i början utav april och därmed är det hög tid att ta tag i rensning utav förråd och packning. Jobb med att få offerter på flyttfirma är något som redan påbörjats, eftersom vi haft detta på gång i drygt en vecka nu. Vi undviker av många kroppsliga skäl nämligen tunga lyft på egen hand.

Det känns fantastiskt skönt och enormt lättande att äntligen ha lyckats hitta ett nytt boende som passar våra behov och som ger oss nya möjligheter att tänka på bil och transport framöver!

Äntligen är ordet! Och dyrt! Äntligen och dyrt! Men så värt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.