Libero BabyBuzz

Eftersom wearables är det mest heta som existerar (?) så var vi ju tvungna att testa Libero BabyBuzz. En uppsättning armband märkt Pregnant och Non-pregnant. Inte någon större utmaning i att lista ut vem som bär vad.

Libero BabyBuzz
Libero BabyBuzz

Poängen med detta är då alltså att den som är gravid skall kunna dela med sig utav vad som händer där inne i magens djup. En tryckning på gravid-armbandet skickar via blåtand och app en signal till det icke-gravida armbandet, via app och blåtand, som i sin tur vibrerar till. Ett sätt att komma närmare som partner alltså.

Libero BabyBuzz
Libero BabyBuzz på handleden

Högst intressant idé detta och vore det inte så att jag redan nu är tämligen bortskämd med att få både känna och höra aktivitet där inne, så skulle det vara absolut fantastiskt att testa dessa en längre period.

Som synes så är det alltså ett högst aktivt och lekfullt gryn som bor där inne i magen och tack vare detta är jag alltså bortskämd med att regelbundet få mig en spark, en buff och några svepningar som känns klart och tydligt som det är.

Libero BabyBuzz tillför alltså inte våldsamt mycket för oss, men för alla de som inte är fullt så bortskämda med aktivitet så kan det vara riktigt guld värt!

Gravid och nyfiken? Låna då en BabyBuzz gratis!

OBS, fungerar för närvarande tydligen endast med iPhone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.