Söndagsinspiration

Har man inget bättre för sig såhär en söndagsförmiddag kan jag alltid rekommendera några YouTube-kanaler som jag personligen följer mer eller mindre slaviskt sedan ett tag tillbaka.

Jon Olsson

Svensk som vloggar på engelska kort och gott. Förvånandsvärt fängslande att följa hans liv och än mer intressant blir det med tanke på fascinationen för foto och fotografiska leksaker som existerar. Inbäddat inlägg är första episoden ur hans numer dagliga vlogg och dessutom ett avsnitt jag faktiskt inte sett själv.

Dagen till ära, söndag 2/10 -16 är det inlägg nr 171 i ordningen och därmed finns det en hel del material för den som inte vill lämna hemmet alternativt sin tekniska leksak!

Casey Neistat

Jons kanal må vara extremt välproducerad, åtminstone i senare omgångar vloggar, men här är någon som är snäppet mer exceptionell i sin redigering, sitt berättande och sin otroliga förmåga att producera material på löpande band!

Casey är i allra högsta grad en speciell människa som verkar vara ganska lätt att inte tycka om. Däremot kan man inte låta bli att imponeras över hans dagliga (mer eller mindre) produktion utav högintressant vlogg.

När man väl kommer förbi det faktum att han ständigt bär solglasögon, vilket det finns en förklaring till, så blir det lätt lite beroendeframkallande att följa, så börja alltså titta på egen risk!

Matgeek

Matgeek, även känd som Johan Hedberg, gör mer eller mindre dagligt material främst relaterat till mat i någon form. En hel del Pokemon Go har även avhandlats under sommaren.

Högst intressant med såväl vloggar, recept, tips om mat och dryck som roadtrips och besök hos såväl fabriker som grossister. Blandat med en lagom hälsosam dos utav teknisk fascination då.

Detta är vad makarna Ewenson brukar somna till om kvällarna, vilket kanske inte låter så inspirerande som det faktiskt är!

Tips är att spana in när far och son Matgeek testar diverse urval av produkter såsom frysta pizzor, chips, drickchoklad med mycket mer. God underhållning!

Har mina kära läsare några fler tips på bra YouTube-kanaler som bör följas, mer eller mindre slaviskt? Lämna då gärna dessa i kommentarsfältet nedan!

2 svar

  1. Jag kollade lite på Casey Neistat förra veckan, första gången jag var inne. Blev inte jättefrälst även om hans ganska virala film om 1-klassflygningen med Emirates var ganska underhållande. Tvekam till att jag börjar följa honom.

    Själv nördar jag ner mig med Marques Brownlee, EverythingApplePro och även Matgeek plus det som Youtube tycker att jag ska titta på. Rätt som det är sitter jag och spanar på nån flygkatastrofutredning eller något svenskproducerat i humorväg, typ Inte helt 100 och Crazy Pictures.

    1. MKBHD hör ju faktiskt till en av de där mer slaviskt följda kontona här med. Sjukt välproducerade och informativa teknikvideos från någon som inte direkt verkar partisk åt något håll! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.