Så fel hade jag…

Okej, som utlovat igår, erkännandet över hur fel jag hade i mina få gissningar om gårdagens Apple-event.

 • Två storlekar, en “liten”, en större
  Okej, ingen större gissning direkt. Alldeles korrekt. Det blev åtminstone inte fler att välja på…
 • Hörlursuttaget försvinner
  Helt enligt de rykten som sipprat ut tidigare så rök 3,5 mm-uttaget all världens väg och ersattes av en till högtalare i botten. Vet inte riktigt helt hur jag ställer mig till detta men tack och lov inkluderas i år en adapter som dessutom inte verkar kosta våldsamt mycket att ersätta när den blir borttappad…
 • Namnet blir bara iPhone utan siffra? Om inte idag så tills nästa års version…
  Fel, fel, fel. Tar min backup där och säger att nästa år, till iPhones 10 årsdag, då kommer namnändringen och vem det, det kanske blir ”The NEW iPhone” rent av?
 • Någon ny häftig mjukvarufunktion i iOS 10 som endast fungerar med senaste generationen hårdvara
  Typ åtminstone? En hel del mjukvaruförändringar i bildskärm och kamera som garanterat är sparade till senaste generationens hårdvara. Kameran som för övrigt verkar ruskigt kompetent!
 • Kanske en Apple Watch 2..?
  Faktiskt! Trodde inte helt på det själv men se på fan, det kom en nyare generation hårdvara med inkluderad GPS. Kanske lite lockad av den där klockan igen…

I övrigt så höll sig designen tämligen lik nuvarande, med mindre förändringar på hur antennbandens placering och två nya färger. Exit Space Gray och in med två varianter av svart, en matt och en högblank som får tankarna att gå till iPhone 3G/3Gs.

iPhone 7 Plus färgalternativ

Som den lilla Apple-fanboy jag verkar vara, så är det svårt att inte bli lockad. Lockad av en iPhone 7 Plus med 128 GB lagring. Fast vet inte riktigt i vilken färg. Mattsvart eller silver? Inte guld i någon variant i varje fall. Önskar jag kunde säga att 32 GB lagring räcker. Det skulle spara en hel del pengar.

Fast 9895 kr. Det svider. Mycket!

Förhandsbokningen öppnar om (i publicerande stund) ganska exakt  15½ timme. Kanske kommer behöva övervakning då. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.