Familjens nya vrålåk

Britax Smile 2 barnvagn

Britax Smile 2, familjens nya vrålåk! Beställd och kommer vara redo (med liggdel och babyskydd) för Grynets ankomst i januari 2017.

I det här fallet ligger all ära för research och urval på kära Diana, som har granskat marknaden med förstoringsglas av yppersta mått och hittat den här vagnen, eller ja, det här kompletta settet med barnvagnschassi, sittdel, liggdel, babyskydd och bilfäste. I och med att det är ett komplett sett är det dessutom grymt enkelt att klicka över delarna så att babyskydd går rakt ner i barnvagnschassit och att liggdel enkelt byts ut mot sittdel.

Givetvis har vi även tagit tillfället i akt att i förväg provköra och framförallt, provpackat barnvagn in i familjebilen Petronella. Vem kunde tro att vår lilla BMW 1-serie skulle få agera familjebil som avslutning utav leasingkontraktet?

Familjebilen Petronella

Som synes, så får såväl chassi som liggdel plats i skuffen på Petronella och därmed fungerar det, om än inte helt optimalt att behålla bilen hela kontraktsperioden ut. Med lite vilja går det ju faktiskt att få plats med lite mer packning utöver barnvagnen med. Eventuellt.

Hur som helst så ser vi väldigt mycket fram emot att så småningom hämta ut vår vagn och övningsköra med den. Sannolikt kommer den även bli en stående del i framtida slutgiltiga provkörningar utav kommande bil, för att verkligen säkerställa att vi väljer ett bra alternativ vad det nu än blir.

Mer än något, så ser vi fram väldigt mycket att få sätta den i praktisk användning med vårt lilla gryn som trygg och säker passagerare med ett par stolta föräldrar som slåss om vem som skall köra vrålåket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.