I ett hav av vete

Vad gör man när man har en lördagskväll att spendera i all ensamhet, när sambon jobbar och stan sjuder av festivalbesökare?

Givetvis tar man bilen långt bort därifrån och vandrar runt i någon timme med kamera och stativ bland vetefält i jakten på en bra bild eller två. Eller kanske några fler om man skall vara så? Vete som för övrigt blev refererat till som gift på pinne utav min glutenintoleranta bättre hälft…

I ett hav av vete

I ett hav av vete

I ett hav av vete

Solnedgång i HDR
Solnedgång i HDR-stuk

Eftersom även Lillebror fick medfölja ut på dagens expedition så kan jag utöver ovan mer eller mindre seriösa försök till bilder även erbjuda ett stycke bakom scenen-bild samt dagens dos självis, mer eller mindre seriös. Lillebror har allt bra intressanta funktioner måste jag säga..!

Bakom scenen
Bakom scenen när Storebror och Frank gör sitt
Självisstund i vetefältet
Självisstund i vetefältet

Allt som allt var det ett klart trevligt sätt att fördriva kvällen på, även om det kliar sådär över hela kroppen efteråt utav inbillade kryp och dess bett. Tur nog så har Petronella tagit sig an ett och annat kryp såväl idag som tidigare. Hon är bra duktig den där bilen!

Petronella
Petronella i behov av en stunds bilvård…

Som uppmärksammat så börjar såväl lusten för fotografering såväl som bloggande återinfinna sig en smula, även om det på sistone blivit en del skrivande och bakdaterande för att det skall hamna lite mer korrekt i tidslinjen i förhållande till tiden tillgänglig för att skriva ihop det hela. Nåväl, bättre än inget kort och gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.