En färgklick

Okej, det här är väl att vara på gränsen illojal mot företaget som är galet nog att anställa mig, men det går inte att säga mycket annat än att våra konkurrenter erbjuder en färgklick i dagens väldigt gråa Göteborg!

MTR Express X74
MTR Express X74

Doften av nytt tåg var inte heller helt fy skam och i industrispionagets tecken har jag noterat ett och annat intressant som borde gå att låna över till andra former av plastraketer. De där Schweizarna är inte så tokiga faktiskt.

Givetvis bör hela detta (korta) inlägg läsas med glimten i ögat och inte tas på för stort allvar. Vilket sorgligt nog behöver påtalas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.