Avslappning – dag 310/365

Inre hamn
Canon EOS 6D, 35mm, ISO 400, 30,0 sek vid f/11

Efter en lång dag komplett med tågresa t&r hufvudstaden och däremellan möte om ett förvisso högst intressant ämne, trafiksäkerhet inom järnväg, så kan jag gott erkänna att jag är bra mosig i huvudet. Därför var det bra skönt att ta sig en långsam promenad i den svala höstluften från tåget och hem.

Passade även på att nyttja marken som ställföreträdande stativ för att fånga denna bilden, som får tjäna som dagens bild och en stunds avslappning mitt i allt. Att kunna fokusera (no pun intended) på fotograferingen en stund och därmed rensa skallen från allt och inget, är nog min bästa avslappning för stunden, hur märkligt det än kan låta!

För övrigt, kan jag även sådär i förbifarten nämna att framöver så kommer andelen tågkörning minska en smula för egen del, då jag kommer jobba till 20-25% som trafiksäkerhetshandläggare för Karlstad och Göteborg, utöver min ordinarie lokförartjänst i Karlstad. Givetvis mycket spännande och något jag sådär med lagom skräckblandad förtjusning ser fram emot att bita tag i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.