Ut på tur – dag 282/365

Ut på tur
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 640, 1/70 sek vid f/8,0

Konstaterade ju tidigare i veckan att det var ett tag sedan jag gjorde något sådär skvatt galet, massor med dagar rent av. Så, av en händelse råkade det finnas en Hertz Freeride från Karlstad till Malmö, som jag lite raskt tog och bokade mig. Nästa problem var att ta sig hem från Malmö och första planen var nattåg Malmö – Stockholm för att därefter ta första tåget hem mot Karlstad igen.

Sen kollade jag flyg, eftersom jag länge längtat efter att få ge mig av upp i luften igen. Hittade mig en hyfsat rimligt prissatt flygning med Norwegian mellan Kastrup och Stockholm, därefter även ett billigt hotellrum ett stenkast från Kastrup flygplats och vips så var det visst bokat.

Så, nu sitter jag här på mitt rum med en lätt odör av cigarettrök och väntar på att bli trött nog för att sova. Tidigt i morgon bitti ringer väckarklockan och 8:45 går planet mot Stockholm. Därefter skall jag bara ta mig från Arlanda till Stockholm C för att kunna dra mig hemöver igen.

Kort och gott, skvatt galen var det…

4 svar

 1. Janne Hansson

  Låter som en rolig tur. Kändes det ovant att lämna BMW:n ( hoppas du trivs bra med den ). Är det svårt att få en transportkörning så där – tänker mest på om det är många som hugger på erbjudandena.

  Med vänlig hälsning
  /Janne

  1. Helt klart skoj, även om jag nu känner en viss hemlängtan här på tåget hem mot Karlstad igen! Det var tveklöst annorlunda att köra en annan bil än min egna, kära BMW igen och det står helt utom tvivel att jag saknade min egna bil rätt ordentligt efter sådär 8 timmar i Volvon.

   Så värst svårt är det faktiskt inte, registrera dig på https://www.hertzfreerider.se/ och ställ in e-postbevakning på när det finns lediga bilar så är det snart nog gjort. Varierar lite hur ofta det kommer bilar, men jag tycker att de oftast brukar dyka upp när man helt enkelt inte har tid att köra dem, retligt nog!

   1. Janne Hansson

    Skoj. Tack för länken, skall kolla vidare på det. Ha det bra med nya telefonen och bilen.

 2. […] jag skrev igår fann jag mig alltså en hyfsat prissatt flygresa mellan Köpenhamn och Stockholm och eftersom jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.