Planering – dag 220/365

Norgekarta
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/60 sek vid f/4,0

Nu, när leveransdagen för bilen närmar sig raskt, måndag förmiddag senaste beskedet, så börjar det allt bli dags att fundera mer över den roadtrip jag tidigare nämnt på bloggen. Den där jag starkt överväger Nordkapp som mål för resan.

Så, med kartor, Google Maps och diverse sidor öppna på datorn för att så gott det går göra research för en sådan tur, så drömmer jag mig alltjämt bort och funderar på hur man bäst gör det hela. Även om jag i grunden gillar planering, så lutar det åtminstone just nu allt mer åt att bara sätta sig i bilen, sikta norrut och bara åka. Ta dagen lite som den kommer, stanna när man blir trött, äta när man blir hungrig.

Kort och gott, lite mer äkta roadtrip? Lite mer galet?

Nåväl, lite mer än en månad kvar till semestern börjar, så än hinner jag ändra mig femton gånger om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.