Nattliga moln – dag 193/365

Nattliga moln
Canon EOS 6D, 67mm, ISO 100, 5,0 sek vid f/8,0

Som så många andra i landskapet, så uppmärksammade jag i natt dessa moln, nattligt upplysta moln, som visade sig på himlen över Karlstad. Retligt nog upptäckte jag dem lagom tills jag nära nog näckat för natten och fick lite hastigt ställa upp stativ och kamera i det öppna sovrumsfönstret för att kunna fånga fenomenet på bild. Detta är så vitt jag minns andra gången jag ser detta fenomen. Det rör sig helt enkelt om moln på ruskigt hög höjd som blir upplysta utav solen trots att denna är långt under horisonten. Ruskigt läckert kort sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.