Leksaker – dag 192/365

GoPro Hero2
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/125 sek vid f/2,2

Alla som känner mig väl, vet att jag med fördel lätt snöar in på nya leksaker. För stunden är detta en GoPro som jag lånat av vänlig kollega (Tack S!) för att testa mig fram lite inför höstens så smått planerade roadtrip. Se lite hur man kommer överrens med den och hur man bäst nyttjar den. Tanken är ju som tidigare skrivet att göra en time-lapse, så jag drar för stunden lite nytta utav jobbet för att testa mig fram till lämpliga inställningar. Såhär långt har jag lagt upp två klipp (ett, två) med time-lapse gjorda i formatet med 1 bild per 5 sekunder. Inte helt optimalt om man frågar mig själv. Därför har jag idag även gjort ett försök med 1 bild per 2 sekunder, ett klipp som jag jobbar med i skrivande stund.

Så, på min önskelista för närvarande återfinns då följande utrustning:

  • GoPro Hero3+ Silver Edition
  • Skeleton housing (för att kunna ladda under färd/tagning)
  • Suction cup mount (inte helt nödvändig, har en sugkoppslösning redan om än inte lika stabil)
  • Billaddare (typ liten uppenbart..)

Så, några gnetpass på det här kanske så man har råd..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.