Hoppsan… – dag 201/365

Dimmigt...
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/250 sek vid f/2,8

Oftast har jag faktiskt bra koll på min matlagning. Idag kan jag dock inte riktigt stå för det påståendet, faktiskt. Efter att ha vridit ner fel platta så lämnade jag köket för en kortis. När jag återvände så var mina köttbitar en smula mer välstekta än jag tänkt mig och rummet presenterade en smula sämre sikt än vad jag kunde minnas. Dessutom kunde jag kallt konstatera att min brandvarnare visst inte alls fungerade så väl som jag trodde.

Så, efter lite (mer) vädring, dokumentering och omhändertagande av de trots allt fortfarande ätbara köttbitarna, så har jag nu även monterat in ett fräscht batteri i brandvarnaren som nu gör vad den ska.

Vi kan väl låtsas som att allt det här var gjort medvetet va..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.